İnşaat turnikesi nasıl seçilir?

full height turnstile 1

Last updated on: Ekim 10th, 2024 12:56 pm

İnşaat Turnikeleri Nedir?

İnşaat turnikesi, şantiyeler için kullanılan bir tür yaya geçiş kontrol turnikesi kapısıdır. Yetkisiz personelin şantiyeye girmesini etkili bir şekilde kısıtlayabilir ve şantiyeye giren ve çıkan personelin izlenmesini ve kaydedilmesini sağlayabilir.

Konteyner turnikesi, şantiyelerde yaygın olarak kullanılan yaygın bir inşaat turnikesi türüdür.

Şantiye turnikelerinin giderek daha fazla uygulama ve talep görmesiyle birlikte, şantiye erişim turnikeleri, katılım yönetimi, güvenlik alarmı, tüketim yönetimi ve çevrimiçi devriye sistemleri gibi diğer sistemlerle bağlantı kontrol işlevlerini gerçekleştirecektir. Bu nedenle, şantiye turnikeleri bir video arayüzüne sahip olmalı ve genişletilmiş işlevleri desteklemelidir. Bir IC / ID kart okuyucu, parmak izi tarayıcı, QR kod tarayıcı, yüz tanıma kamerası vb. ile kolayca entegre edilebilir.

İnşaat turnikesi nasıl seçilir?

Her şeyden önce, insan akışını göz önünde bulundurmalıyız. Şantiyedeki insan akışı büyükse, daha hızlı trafik hızına sahip döner turnike kapısı veya kanatlı bariyer kapısı seçmek daha uygundur. Açık hava gelir ve gider limanı ise, bir yağmur barınağı inşa etmeliyiz.

İnsan akışı küçükse, şantiye tripod turnike kapısı için daha uygundur. Tripod turnike kapısı, tek bir tane olması durumunda bir kanal oluşturabilir, bu da kanat bariyer kapısı ve döner turnike kapısı ile elde edilemeyen maliyetten tasarruf sağlayabilir.

Tripod turnike kapısı, yaya geçişinin sınırlandırılmasında da iyi bir rol oynar. Şantiyeye giren ve çıkan insan sayısını doğru bir şekilde sayabilir. Dış mekan su geçirmezlik işlevi de kanatlı bariyer kapısı ve döner turnike kapısından daha yüksektir. Tripod turnike kapısı, su yalıtımı ve pas önleme üzerinde iyi bir etkiye sahip olan 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.

turni̇ke konteyneri̇

Öte yandan, şantiyenin daha yüksek bir güvenlik seviyesine ihtiyacı varsa, yalnızca tam boy turnike kapısı seçilebilir. Tam yükseklikte turnike kapısı ayrıca seçim için tek şeritli ve çift şeritli olabilir.

Özetle, genel şantiye erişim kontrolü için tripod turnike kapısının seçilmesini önereceğiz. Büyük yolcu akışı durumunda, yavaş trafik sorununu ortadan kaldırmak için birkaç kanal eklenebilir. Özel bir şantiye varsa veya şantiyenin güvenlik performansı için yüksek gereksinimleri varsa, en iyi seçim şantiyedeki tam boy turnike kapısıdır. Tabii ki, şantiye turnikelerini özel şantiye ihtiyaçlarınıza göre de özelleştirebiliriz. Bir şantiye turnikesini özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bizi arayın: +86 1532-343-1686 veya Ücretsiz Tahmin İsteyin:


    Your name*


    Your email*


    Phone*


    Country*

    Şantiye turnikesi kiralama?

    Şantiye turnikesi kiralama? Tavsiye etmiyoruz, Neden olmasın?

    Birçok şantiye, şantiyede personel güvenliği yönetimini gerçekleştirmek için bir inşaat turnikesi kiralamayı seçecektir. Elbette bu sorun değil, ancak giderek daha fazla şantiye yöneticisi bir inşaat turnikesi satın almayı tercih edecektir. Neden mi?

    Şantiye turnikesinin kiralanması da belirli bir maliyet gerektirmekte olup, ayrıca şantiye turnikesinin nakliye maliyetine de katlanılması gerekmektedir. Bu şekilde, şantiye turnikesi kiralama maliyeti düşük değildir. Birkaç kez kiralarsanız, doğrudan yeni bir inşaat turnikesi satın alabilirsiniz. Doğrudan yeni bir şantiye turnikesi satın almak daha iyidir, bu da maliyetten tasarruf sağlayabilir ve yeni bir şantiye turnikesi satın alırsanız, her zaman kullanabilirsiniz.

    MairsTurnstile en uygun maliyetli şantiye turnikelerini sağlar. Çoğu satın alma yöneticisi, şantiye erişim turnikeleri olarak tripod turnike kapılarını ve tam boy turnike kapılarını seçecektir. Bir şantiyedeki tripod turnike kapısının başlangıç fiyatı 350 $ ve bir şantiyedeki tam boy turnike kapısının başlangıç fiyatı 1700 $’dır. Bir inşaat turnikesi istiyorsanız, lütfen aşağıdaki ürünleri kontrol edin veya doğrudan bizimle iletişime geçin.

    Kiralanan inşaat turnikesi, genellikle başkaları tarafından kullanılan eski inşaat ekipmanıdır. Genellikle bazı hataları olabilir, çünkü birçok şantiye kiralanan şantiye turnikesini kullanır ve şantiye turnikesinin yıkılması ve ileri geri takılması gerekir. Bu süreçte, şantiye turnikesinin kaçınılmaz olarak bazı hataları olacaktır, bu kaçınılmazdır. Yeni bir inşaat turnikesi satın alırsanız, yalnızca maliyetlerden tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda kullanım sürecindeki arızaları da önleyebilir ve şantiyedeki personelin güvenlik yönetimini daha iyi sağlayabilirsiniz.

    turni̇ke konteyneri̇

    Bir inşaat turnikesi satın almak için en önemli şey, şantiye turnikesini şantiyenin gerçek ihtiyaçlarına göre özelleştirmektir. Örneğin, şantiye turnikesinin kanal genişliği, entegre bir üçüncü taraf tanımlama sistemi gerektiriyordu. Şantiye turnikesinin rengi vb. İnşaat turnikelerimiz yüksek maliyet performansına sahiptir. Ancak yine de bütçeden tasarruf etmek istiyorsanız, 202 çelik yüzeyi sizin için özelleştirebiliriz, bu da daha fazla maliyet tasarrufu sağlayabilir.

    Yeni bir şantiye turnikesinin satın alınması, en son yüz tanıma ekipmanı, RFID kartı, parmak izi tanıma vb. ile entegre olabilir. Kısacası, inşaat turnikesini gerçek ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebiliriz. Bize sadece ihtiyaçlarınızı ve işlevlerinizi söylemeniz yeterlidir, mühendislerimiz sorunlarınızı çözmek ve şantiyenizin personel güvenliği yönetimini gerçekleştirmek için mükemmel bir şantiye turnikesi tasarlayacaktır.

    İnşaat turnikesinin avantajları:

    Şantiye güvenliğinin sağlanması:

    Şantiye turnikesi ayrıca bazı yasadışı unsurların yıkım veya hırsızlık için şantiyeye girmesini önleyerek inşaat biriminin mal güvenliğini etkili bir şekilde sağlayabilir. Ayrıca atıl personelin boşta kalma durumunu önleyebilir ve şantiyeyi temiz, güvenli ve düzenli tutabilir.

    Giriş ve çıkış yapan personelin rahat yönetimi:

    Şantiyenin girişindeki inşaat turnikesi, şantiyeye giren personelin bilgilerini tam olarak kaydedebilen otomatik bir yönetim sağlamıştır. Bu, yönetim personelinin gelen ve giden personelin durumunu anlamasını, sorunları zamanında tespit etmesini ve zamanında ele almasını kolaylaştırabilir.

    İş verimliliğini artırın:

    Şantiye girişinde inşaat turnikesini benimsedikten sonra, proje faturalarının manuel olarak gönderilmesine ve alınmasına, kişisel girişin kaydedilmesine ve diğer işlemlere gerek kalmaz, bu da kağıt malzeme kullanımını azaltabilir, yönetim verimliliğini artırabilir ve ayrıca zamandan ve maliyetlerden tasarruf sağlayabilir.

    Maliyetten Tasarruf Edin:

    Ekipman kablolama maliyeti düşüktür, bu da masraflarınızı büyük ölçüde azaltır. Şantiyede tripod turnike kapısı ve tam boy turnike kullanılması tavsiye edilir.

    Güvenilirlik:

    Şantiye turnikeleri 7*24 saat sürekli güvenli çalışma ve güvenilir performans gerçekleştirebilir.

    Entegrasyon:

    Şantiyenin akıllı uygulama seviyesini iyileştirmek için ziyaretçiler, erişim kontrolü, merdiven kontrolü ve alarm sistemleri ile birleştirilebilir. İnşaat turnike kapısı, orijinal sistem yapısına zarar vermeden sistemi kolayca genişletebilen çeşitli arayüzler sağlayabilir.

    Kolay bakım:

    Şantiye turnikesi basit kurulum ve yapılandırma işlevlerine, basit ve rahat kullanıma, birleşik ağ yönetimi yeteneğine ve kolay bakıma sahiptir.

    inşaat turnikeleri

    İnşaat turnikesinin işlevleri:

    Şantiye turnikesi sayesinde, inşaat birimi şantiyenin içindeki ve dışındaki trafiği daha iyi yönetebilir, şantiyenin güvenliğini ve düzenini sağlayabilir. Şantiye turnikelerinin kullanımı, şantiyedeki insan akışının kanaldan düzenli bir şekilde geçmesini sağlayabilir.

    Personel erişim kontrolü:

    IC kartı, kimlik kartı, QR kodu, yüz tanıma, parmak izi tanıma, parmak damarı tanıma ve diğer kimlik doğrulama yöntemlerini destekler ve yukarıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinin birleşik kimlik doğrulama yapılandırmasını destekler.

    Personel devam yönetimi:

    Erişim kontrolü ve katılım işlemlerini tamamlamak için kart kaydırma, parmak izi, kart kaydırma + parmak izi, kart kaydırma + şifre, parmak izi + şifre, kart kaydırma + parmak izi + şifre, kapı açma düğmesi ve diğer kimlik doğrulama yöntemlerini destekleyin. Sistem, katılım yönetimini kolaylaştırmak için esnek bir şekilde katılım kuralları belirleyebilir, raporlar oluşturabilir ve dışa aktarabilir.

    Personel yakalama kimliği:

    İnşaat turnikesi bir HD kamera ile donatılabilir. Personelin kart kaydırma eylemi, gelen ve giden personelin görüntülerini yakalamak ve daha sonra olay takibi için arşivlemek için bağlantı kamerası tarafından yakalanabilir ve kart numarası ve iş türü, geri alma için görüntü üzerinde görüntülenir.

    LED ekran bilgi ekranı:

    Şantiyedeki işçilerin yoklama kartı. Kart başarılı bir şekilde okutulduktan sonra inşaat turnikesi açılacak ve okutulma istemi hoparlörü “yoklama başarılı. Lütfen şantiyeye girerken güvenlik kaskınızı takın.”

    Acil kaçış fonksiyonu:

    Personel geçidi acil kaçış işlevine sahiptir. Yangın gibi acil bir durumda, personel geçidi, personelin acil tahliyesini engellemeyecek otomatik açma ve bırakma işlevine sahiptir.

    Hızlı geçiş fonksiyonu:

    Yoğun saatlerde, personelin hızlı geçişini sağlamak ve gözaltı olaylarını önlemek için. Personel kanalı normal şekilde açık tutulabilir. Çalışanlar kartlarını yoklama kaydı olarak okuturlar. Kartlarını okutmadıkları takdirde sesli ve görsel alarm verilir.

    Kısacası, şantiye girişindeki inşaat turnikesi çeşitli mükemmel işlevlere sahiptir ve etkili bir şantiye yönetim yöntemidir. Şantiyenin güvenlik seviyesini artırabilir, işçilerin meşru haklarını ve çıkarlarını koruyabilir ve şantiye denetimini ve yönetimini güçlendirmek için büyük önem taşır.

    Sharing this: