Ofis turnikeleri nasıl seçilir?

office turnstiles

Last updated on: Eylül 27th, 2024 12:33 pm

Ofis turnikeleri nedir?

Ofis turnikeleri, bir ofis binasının lobisinde veya salonunda kullanılan ve esas olarak ofis binasına giren ve çıkan personeli yönetmek ve kontrol etmek için kullanılan bir tür yaya turnikesi donanım ekipmanıdır.

Ofis turnikeleri kimlik/IC kart tanıma, QR kod tanıma, parmak izi tanıma, yüz tanıma ve diğer geçiş kontrol yöntemleri ile donatılabilir. Bunlar, her ofis binasının özel olarak üretilmesi ve kendi ekipmanlarını seçmesi için gereksinimlerine dayanmaktadır. İçeriğin bu kısmı hakkında, yazımıza başvurabilirsiniz: QR kodlu turnike ve kart okuyuculu turnike kapısı.

Ofis turnikeleri genellikle önemli bir çalışma alanı olan ofis binası lobisine veya asansör holüne monte edilir. Yani buna lobi turnikeleri de diyebilirsiniz. Ofis turnikelerinin binanın giriş ve çıkışına kurulması, binanın güvenliğini artırmak için binaya giren ve çıkan personeli etkili bir şekilde yönetebilir.

Ofis turnikeleri nasıl seçilir?

Bana uygun bir ofis turnikesini nasıl seçebilirim? Hangi tür turnikeleri seçmeliyim? Tripod turnike mi, döner turnike mi, kanatlı bariyer turnikesi mi, hızlı kapı turnikesi mi yoksa kayar turnike mi seçmeliyim? Aşağıda bazı temel referans önerileri yer almaktadır

Her şeyden önce, iç mekana monte edilirse, güzel görünümlü, düşük gürültülü ve hızlı çalışan ofis turnikeleri seçilmelidir. Hepimiz tripod turnike kapısının düşük görünüm plastisitesine ve yüksek çalışma gürültüsüne sahip olduğunu biliyoruz, bu da kapalı bir ortamda kurulumu kolay değil. İki tip kanatlı bariyer kapısı ve döner turnike arasından seçim yapabiliriz. Bina turnikeleri için daha yüksek gereksinimleriniz ve yeterli bir bütçeniz varsa, daha sessiz ve daha kararlı bir tane seçebilirsiniz: hızlı kapı turnikesi.

hız kapısı turnikesi

Kanatlı bariyer kapısı, hızlı çalışma hızı ve ultra sessizlik ile karakterize edilir, ancak dezavantajı, geçiş genişliğinin ayarlanabilirliğinin düşük olması, sadece yayaların geçmesi için uygun olması ve döner turnike kapısının ana özelliği, bagaj arabaları ve engelli arabaları için uygun olan geçiş genişliğinin ayarlanabilmesidir. Bu iki farklılığa göre tüketiciler kendilerine uygun olanı seçebilirler.

Dış mekana monte edilirse, tripod turnike kapılarından ve kanatlı bariyer kapılarından birini seçebilirsiniz. Güçlü su geçirmezlik ve soğuk direncine sahiptir. Tripod turnike kapısı ile kanatlı bariyer kapısı arasındaki en büyük fark fiyattır. Bütçe yeterli ise salıncak turnike veya kanatlı bariyer kapısını, bütçe düşük ise tripod turnike kapısını tercih edebilirsiniz.

Bütçeniz sadece yeterli değil, aynı zamanda güzel ve uzun tasarımlı bir ofis turnikesi istiyorsanız ve ofis binasında, özellikle yoğun saatlerde büyük bir insan akışı varsa, hızlı kapı turnikesini seçmenizi önereceğiz. Hız kapısı turnikesinin, daha hızlı ve daha güzel olan salıncak turnike kapısının yükseltilmiş bir versiyonu olduğu söylenebilir ve fiyatı buna göre daha yüksek olacaktır.

Ofis turnikesi, kimlik/IC kart tanımlama, QR kod tanımlama, parmak izi tanımlama, yüz tanıma ve benzeri gibi çeşitli gelişmiş tanımlama yöntemleriyle donatılabilir. Her ofis binası kendi durumuna göre uygun tanımlama yöntemini seçebilir. Bu nedenle, ofis turnikesi genellikle bir döner turnike kapısı, kanatlı bariyer kapısı, tripod turnike kapısı ve hızlı kapı turnikesi seçebilir. Bu ürünler performans, yumuşaklık, çevre koruma, hizmet ömrü, maliyet performansı ve benzeri konularda devrim niteliğinde iyileştirmelere sahiptir.

Bu güvenlik ofis turnikeleri hakkında daha fazla ayrıntı istiyorsanız, lütfen Mairsturnstile‘ın yüksek kaliteli güvenlik turnikelerini kontrol edin, aşağıda bu tür turnikelerin özelliklerinin ve parametrelerinin kısa bir açıklaması bulunmaktadır:

Salıncak turnike kapısının görünüm plastisitesi güçlüdür, görünüm tasarımı çeşitlendirilmiştir, kanal genişliğinin tasarım aralığı nispeten büyüktür ve aşağıdaki durumun giriş ve çıkışı için daha uygundur: trafik hacmi normaldir. Alan dar veya düzensizdir. Bagaj geçişi veya engelsiz erişim gibi turnike genişliği gereksinimleri nispeten büyüktür.

Kanatlı bariyer kapısı, aşağıdaki koşullar için daha uygun olan hızlı hız, basit bir şekil ile karakterize edilir: trafik hacmi nispeten büyüktür. Hız gereksinimi nispeten yüksektir. Kanal genişliği özellikle büyük değildir.

Geçiş yapan kişinin kimliğinin doğruluğunu sağlamak için çeşitli gelişmiş biyometrik teknolojilerden tam olarak yararlanın: parmak izi tanıma, avuç izi tanıma, damar tanıma, yüz tanıma, kimlik kartı tanıma, pasaport tanıma, iris tanıma, retina tanıma ve QR kodu tanıma.

Neden ofis turnikeleri kurmalısınız?

Ticari binalar ve ofis binaları büyük bir insan akışına, sık personel erişimine ve karmaşık personel kimliğine sahiptir. Sadece manuel yönetime güvenmek çok zordur, bu da ihmal ve yanlış tanımlamaya eğilimlidir. Bununla birlikte, yönetim için ofis turnikelerinin kullanılması, erişim personelini tek tek tanımlayabilir ve ayrıca kullanıcılara manuel müdahale olmadan iyi bir erişim deneyimi sağlayabilir.

Ofis turnikesi, ofis binalarının güvenliğini, yönetim verimliliğini ve çalışanların iş verimliliğini artırabilen çok iyi bir erişim kontrol yönetimi yöntemidir. Ofis binası erişim kontrol yönetiminin gelecekteki gelişim yönüdür.

Modern ofis ortamlarının sürekli gelişmesiyle birlikte, ofis turnikeleri modern ofis ortamlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Geçiş kontrol yönetimine yönelik bu yeni yaklaşım birçok faydayı da beraberinde getirmiştir.

hız kapısı turnikesi

Kurumsal imajı geliştirin

Ofis turnikeleri, ofis alanlarını daha şık ve lüks hale getirerek kurumsal imajı geliştirebilir. Şirket veya acente için standartlaştırılmış bir yönetim imajı oluşturabilir, müşterilerin zihninde şirketin yönetim düzeyini iyileştirebilir ve şirketin veya acentenin iç yönetim sistemini standartlaştırabilir.

Rahat ve hızlı, yönetimi kolay personel

Ofis turnikeleri, ofis binası içindeki personel ve araçların giriş ve çıkışlarını yönetebilir. Kart kaydırma, parmak izi tanıma veya yüz tanıma gibi yöntemlerle yalnızca yetkili personel ofis binasına girebilir, personel akışını etkili bir şekilde kontrol edebilir ve ofis binasının güvenliğini sağlayabilir.

Bir algılama kartı (kullanım için ofis turnikeleri ile entegre edilmiştir) şirketin tüm kapı anahtarlarının yerini alabilir ve farklı erişim izinlerine sahiptir, kart sahiplerine şirket içindeki sorumlulukları kapsamındaki kapılara girme yetkisi verir. Tüm giriş ve çıkış durumları bilgisayarda kaydedilir, bu da belirli olay zamanını sorgulamayı ve sorumlulukları uygulamayı kolaylaştırır.

Ofis turnikeleri, yetkisiz personelin ofis binalarına girmesini önleyerek potansiyel güvenlik risklerini ve hırsızlık olaylarını azaltabilir. Aynı zamanda, araçların otoparka izinsiz girmesini de önleyerek otoparkın güvenliğini artırabilir.

Ofis turnikeleri, personelin kimliğini hızlı ve doğru bir şekilde belirleyebilir, hızlı geçiş sağlayabilir ve giriş ve çıkış trafiğinin verimliliğini artırabilir. Geleneksel manuel denetim yöntemleriyle karşılaştırıldığında, ofis turnikeleri personelin kuyrukta bekleme süresini azaltabilir ve iş verimliliğini artırabilir.

İyi ölçeklenebilirlik ve güvenlik

Ofis turnikeleri, etkili bağlantı ve entegrasyon oluşturmak ve arka plan kontrol ucu ile modern ve gelişmiş bir yönetim platformu oluşturmak için erişim kontrol sistemi ile entegre edilebilir. Gelişmiş çekirdek teknolojisi ile trafik davranışını doğru bir şekilde belirleyebilir.

kanatlı bariyer fiyatı

Bina turnikeleri de yasadışı trafiği önlemeli ve yayaların güvenliğini sağlamalıdır.

Yukarıdaki gereksinimleri gerçekleştirmek için Mairsturnstile, benzersiz akım algılama teknolojisi + matris fotoelektrik stereo algılama teknolojisini benimser ve kızılötesi + mekanik + akımın çoklu sıkıştırma etkisini elde etmek için trafik algılama algoritması ile işbirliği yapar; bu, yalnızca trafik nesnelerini etkili bir şekilde tanımlamakla kalmaz, yasadışı izinsiz girişleri, kuyrukları ve kanalın güvenliğini tehdit eden diğer davranışları hassas bir şekilde tespit eder, yasadışı trafik personelini ortadan kaldırır, aynı zamanda bina turnikelerinin yayaları sıkıştırmasını veya çarpmasını önler.

Ekonomi

Ofis turnikesinin kurulumu sayesinde, ürünün daha sonraki işletme maliyeti tamamen dikkate alınmıştır, bu da yüksek verimlilik ve yüksek fayda elde etmek için ürünün düşük maliyetli ve düşük yatırımla normal çalışmasını sağlayabilir.

İstikrarlı güvenilirlik

Ofis turnike ekipmanı, günde 24 saat ve yılda 365 gün kullanım gereksinimlerini tam olarak karşılayabilir. Ortalama 2 milyondan fazla kez sorunsuz çalışma ve 18 milyon kez hizmet ömrü sağlayabilir. Yüksek derecede güvenilirliğe ve mükemmel performansa sahiptir.

Veri kaydı ve analizi

Ofis turnikeleri, her bir kişinin giriş ve çıkış zamanını ve sıklığını kaydederek doğru veri istatistikleri ve analizi sağlayabilir. Bu veriler, yöneticilerin ofis binalarındaki insan akışını anlamalarına, giriş ve çıkışların akışını kontrol ve optimize etmelerine ve ofis binalarının yönetim verimliliğini artırmalarına yardımcı olabilir.

Kullanışlı genişletme

Ofis turnikeleri kanal sayısını isteğe bağlı olarak artırabilir. Yani, ilgili kontrol sistemi kurulduktan sonra, akıllı ofis turnike ekipmanlarının sayısını artırmak gerekirse, donanımın yalnızca ilgili turnike kapılarını artırması gerekir ve yazılım yeni ekipmanı ayarlayabilir.

Ofis turnikeleri, entegre ve veri tabanlı yönetim oluşturmak için birden fazla sistemi entegre edebilir.

Giriş ve çıkış kapısı sistemi, çalışan katılım sistemini, erişim kontrol sistemini, ziyaretçi sistemini vb. entegre edebilir ve bir veri yönetim platformu oluşturabilir. Dahili personel ve yabancı personelin yönetimini etkili bir şekilde ayırt eder, çalışanların katılımını ve ziyaretçinin ziyaret bilgilerini kaydeder ve ofis giriş ve çıkış yönetimini daha basit ve kullanışlı hale getirir.

Çeşitlendirme

Ofis turnike konfigürasyonunun farklı yönetim gereksinimlerini karşılamak için çeşitlendirilmesi gerekir. Ofis binası turnikelerinin trafik nesnesi, farklı trafik gruplarıyla ilgilenmek için standart geniş geçişin ve ultra geniş geçişin aynı anda kurulması gereken büyük eşyalar, tekerlekli sandalyeler, el arabaları vb. taşıyor olabilir.

Buna ek olarak, ofis binasının kendi koşullarına göre, kart tanıma, QR kodu tanıma, parmak izi tanıma, yüz tanıma ve benzeri gibi uygun tanımlama yöntemleri yapılandırılır. Şu anda, yüz tanıma yöntemi en gelişmiş olanıdır ve avantajları çok açıktır. Avantajları nelerdir?

Örneğin, yüz tanıma bina turnikeleri, yüz görüntüsü bilgilerini elde etmek için görünür ışık kullanır ve kullanıcı aktif olarak işbirliği yapmadığında yüz görüntülerini elde eder. Tanıyıcı ile iletişime geçmesi veya yayaları tanıma ile işbirliği yapmaya zorlaması gerekmez. Görüntüleri, 3D modelleri ve diğer kamuflaj yöntemlerini yüksek doğrulukla tanımlayabilir.

Ofis turnikeleri nereden alınır?

Ofis turnikeleri satın almak istiyorsanız, lütfen ürünler sayfamızdan doğru olanı seçin, hangisini satın almanız gerektiğini bilmiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir, What’s uygulamamı eklemek için sağdaki QR kodunu tarayabilir veya doğrudan sol alt köşedeki çevrimiçi sohbet düğmesine tıklayabilirsiniz. Sorunlarınızı çözmekten her zaman memnuniyet duyarız. Satış uzmanlarımız size mükemmel ofis turnikeleri güvenlik çözümünü sağlayacaktır.

ofis turnikeleri

Ofis Turnikeleri Güvenlik Çözümleri:

Ofis turnikeleri güvenlik çözümleri? Ofis binası geçiş kontrol projem için kaç adet ve hangi tür ofis binası turnikesine ihtiyacım var?

Ofis turnikeleri güvenlik binası çözümleri, kimlik / IC kart tanıma, QR kod tanıma, parmak izi tanıma, yüz tanıma ve benzeri gibi çeşitli gelişmiş tanıma yöntemleriyle donatılmıştır. Her ofis binası kendi durumuna göre uygun tanımlama yöntemini seçebilir. Ofis binası turnike kapısı genellikle döner turnike kapısını, ticari turnike kapısında kanatlı bariyer kapısını vb. seçebilir.

Mairs ofis turnikeleri güvenlik çözümleri, erişim kontrolü, ziyaretçi katılım ve diğer sistemlerle entegre edilebilir. Verimli ve akıllı bina yönetimi giriş ve çıkış kontrol çözümleri elde etmek için. Ve ofis alanının özel durumunu dikkate alır. Erişim personeli büyük bagaj veya mal vb. taşıyabilir. Müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için kargo kanalları kuracak ve yaya kanallarını genişleteceğiz.

Şehrin kentsel alanında, ofis binası hala çoğunluk işyeridir, büyük insan akışı nedeniyle işe gidip gelme süresi yoğunlaşmıştır, personel kontrolüne olan talep, yalnızca basit manuel kontrol yönetimi ile hala çok büyüktür, iş yükü büyüktür, hata yapmak kolaydır ve insan gücü ve malzeme kaynaklarını boşa harcar.

Her türlü gelişmiş kontrol ekipmanı ile birlikte, akıllı bir erişim kontrolü yaya turnike kapısı mevcut talep için en uygun yöntemlerden biridir. Ofis turnikeleri bina geçiş kontrol projesi hakkında herhangi bir gereksiniminiz varsa, Mairsturnstile size pratikte kanıtlanmış en iyi ofis binası turnike güvenlik erişim kontrol çözümlerini sağlayacaktır.

Ticari ofis binalarının çoğu, hızlı gelişimin yaşandığı son 30 yılda, geçen yüzyılın 1970’li ve 1980’li yıllarının ürünüdür. Ofis binası deneyimine yönelik artan taleple birlikte, giderek daha fazla mülkün, akıllı ve mobil bir işleve sahip olması için orijinal erişim kontrol sistemini yükseltmesi gerekiyor.

Cep telefonlarına ve mobil ağlara dayalı akıllı geçiş kontrol sistemi, yaya geçiş kontrol ofisi turnikelerinin endüstri gelişimini yönlendirir, Ayrıca “kağıtsız” ve mobil internet günümüzde toplumun gelişme eğilimidir.

Sorunların çözülmesi gerekiyor

Ofis binalarının artan kapasitesi ve insanların ofis binasına girip çıkması, bina erişim yönetiminin iş yükünü artırmakla kalmıyor, aynı zamanda mülk yönetiminin verimliliğine de büyük zorluklar getiriyor. Şu anda, ofis binası erişim yönetiminin karşılaştığı ana sorunlar şunlardır:

1. Ziyaretçi yönetiminin yüksek maliyeti ;

2. Lobi erişiminin düşük verimliliği;

3. Gelen ve giden verilerin zamanlamasının zayıf olması;

4. Ortalama kullanıcı deneyimi.

Yaya QR kod turnikesi ile sorun nasıl çözülür – Ofis turnikeleri güvenlik çözümleri.

İlk şey, QR kod tanıma sistemini, cep telefonu APP indirme sistemini, yüz tanıma sistemini, parmak izi tanıma sistemini orijinal kaydırmalı kart yaya turnike kapısına entegre etmek, ardından açık kapı APP’sini veya gömülü kapı işlevi APP’sini yüklemek için yüz tanıma, parmak izi doğrulama geçişini veya cep telefonu indirmeyi kullanmaktır, mülk yönetimi personeli geleneksel kapı kartı yerine bir cep telefonu kullanabilirken, ziyaretçiler kapıyı açmak için mal sahibi tarafından gönderilen “QR kod geçişini” kullanabilir, erişimle ilgili tüm veriler arka plan yönetim sistemiyle senkronize edilir, böylece mülk yönetiminin ofis turnikeleri erişim kontrolü için mobil akıllı yönetime kolayca ulaşmasına yardımcı olur.

Kapıyı açmak için telefonları güvenli ve verimli bir şekilde kullanmak

Akıllı erişim kartı tanımlama teknolojisi ve mobil internetin hızla gelişmesiyle birlikte, şehir ofis binaları gibi halka açık erişim yerlerinde geleneksel kapı kartları yerine cep telefonuyla kapı açma popüler hale gelmektedir. Kapıyı açmak için cep telefonu kullanmak sadece binadaki beyaz yakalı çalışanların “ikinci kapı” deneyiminin keyfini çıkarmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kapı kartını unutma durumunu da ortadan kaldırıyor.

QR kodlu ziyaretçi yönetim sistemi daha kullanışlıdır

Geleneksel ziyaretçi yönetiminin iyi bir çözümü yoktur, genellikle bir dizi ön büro personeli kurarak, ziyaretçiler geldiğinde, ziyaretçilerden kimlik kartlarını göstermelerini isteyerek ve niyetlerini sorarak, onaylandıktan sonra kapının serbest bırakılması, yeterince katı olmasına rağmen, neredeyse herkesin zamanını boşa harcadı, çünkü ziyaretçilerin ziyaret kayıtları çoğunlukla manuel kayıt olduğundan hızlı bir şekilde bulmak kolay değildir, ziyaretçilerin kayıtları uzun süre tutulamaz, bu da güvenlik yönetimine çok fazla rahatsızlık verir.

Akıllı yaya ofis turnikeleri kapı sistemini kullanarak, sahibinin yalnızca ziyaret süresi bilgilerini doldurması ve cep telefonu aracılığıyla “QR kod geçişi” oluşturması, kodu ziyaretçiye göndermesi ve ziyaretçinin belirlenen süre içinde ofis binasına girmek için QR kodunu kullanması gerekir.

Ofis binalarında yüz tanıma özellikli turnike kapıları kullanmak daha akıllıca

Birçok ofis binasında, kat atama personeli için “fotoğraflı geçiş” ayarlayabilen akıllı yüz tanıma ofis turnikeleri kapı erişim kontrol sisteminden yararlanın, Yüzü içeri ve dışarı kaydırın, önceden girilen fotoğraflarla bire bir karşılaştırın, yalnızca geçişi kolay değil, aynı zamanda güvenlik yönetimini de dikkate alın.

Personelin başkaları adına giriş yapmasını engellemek

Ofis binasında, yaya bina turnikeleri, katılım sistemi, erişim kontrolü ve katılım sistemi ile birlikte entegre edilmiştir, daha rahat ve hızlıdır ve parmak izi, başkaları adına personelin giriş yapmasını da önleyebilir. Ticari binalar, personelin saat yerine girmesini önlemek için parmak izi tanımlama ofis turnikelerini kullanır.

turnike yapmak

Mairsturnstile tarafından sağlanan ofis turnikeleri, akıllı ve yüksek verimli yaya giriş ve çıkış kontrolünü gerçekleştirmek için monte edilen güvenlik yaya turnikeleri kapısına dayalı entegre bir yönetim sistemi oluşturmak için erişim kontrolü, katılım, ziyaretçiler, yabancılar ve diğer entegre yönetim sistemlerini entegre eder. Binanın karmaşık nesneleri göz önüne alındığında, insanların, bagajların, tekerlekli sandalyelerin vb. gereksinimlerini karşılamak için standart yaya erişim kontrolü bina turnikeleri ve ultra geniş yaya erişim bina turnikeleri sağlıyoruz.

Yukarıda ofis binası turnikelerinin tüm içeriği yer almaktadır, ofis binası turnike güvenlik çözümleri hakkında herhangi bir sorunuz varsa, görüşmek için lütfen bizimle iletişime geçin. Mairs, yüksek kaliteli güvenlik turnikelerini uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Turnike kapısını ihtiyaçlarınıza göre de özelleştirebiliriz. Amacımız yüksek kaliteli ürünler ve en iyi hizmeti sunmaktır. Tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Bina turnikelerinin kullanımı sırasında bir istisna veya teknik destek söz konusu olursa, size en tatmin edici yanıtı sunacak ve en iyi hizmeti sağlayacağız.

Sharing this: